Mina senaste inköp!

Jag och Petra var på Media markt igår och som vanligt kom jag därifrån med lite tunnare plånbok. Det blev säsong 2 av Entourage och ett nytt objektiv Canon 50mm f/1,8 II.

Först och främst måste jag säga, har ni inte kollat något på Entourage så gör det. Riktigt bra serie, skulle dock tro att serien riktar sig något mer till killar än till tjejer. :)

Kan inte annat än rekommendera alla att köpa ett likadant objektiv. För precis över 1000 lappen får man objektivet och relaterat till priset leverar objektivet riktigt bra porträttbilder. Så till alla er som fortfarande kör med kitobjektivet investera i ett sånt här ni kommer verkligen inte bli besvikna. Sen kan man ju alltid diskutera om man ska ha med 1,4 bländare eller inte istället. Men den diskussionen kan vi ta en annan gång :)

Tillbakablick bröllop

Eftersom jag har varit borta så länge kommer det bli en del tillbakablickar för att uppdatera er om det som varit.
Tänkte visa lite bilder ifrån vårt bröllop som ägde rum den 10:e Jui.

Bröllopet blev över alla förväntningar. Vi hade ett trädgårdsbröllop där vi bor, så vi var väldigt beroende av vädret och vi hade minst sagt tur för det var den varmaste dagen på året och strålande solsken. Det var nästan så man önskade att det skulle komma lite moln så man inte skulle svettas ihjäl.

Under själva vigselcermonin kommer jag på att jag gjort världens tabbe, jag har GLÖMT RINGEN!!! Som tur är lyckas jag få ögonkontakt med en polare till mig som förstår situationen och springer och hämtar ringen till mig. Inte så kul just då men såhär i efterhand är det något man kan skratta åt och kommer att komma ihåg för resten av livet.

För att inte tråka ut er allt för mycket med för mycket text så summerar jag resten av bröllopet med bilder ist.


Dags att starta upp bloggen igen?!

Nu var det en evighet sen jag bloggade och det är nog dags att ta tag i det nu igen tror jag :) Det har hänt en hel del sen sist men den allra största saken måste vara att jag gått och gift mig!! :) (Kommer en bildbomb på det senare)

Därför bjuder jag på en bild på min snygga fru ;)

Får lite se men jag tror att bloggen kommer innehålla en hel del fotograferande framöver eftersom jag investerat i en del nya objektiv osv :)