Lokal affär, riktig guldklimp!

Fan vilken jäkla bra dag det är idag.. Solen skiner, himlen är blå det är relativt snart helg listan skulle kunna göras lång :) Ser framemot att komma hem ikväll, är nämligen lite sugen på att grilla lite ikväll. :) Man måste ju passa på nu medan det är fint väder :)

Har letat länge efter ett par nya jeans. Har letat runt överallt i Lund men inte hittat i ngn av de större butikerna då modet för herrjeans är riktigt konstigt för tillfället. Har alltid varit lite anti att köpa kläder i affärer i mindre "byar", men jag gav faktiskt en "lokal" klädesaffär bara 5 minuter bort från oss en chans. Och det visade sig vara ett smart val eftersom jag kom därifrån med två par jeans. Som bonus kastade dom med ett par strumpor till mig bara för att han tyckte jag handlade för så mycket. Vilket man aldrig hade fått i dom större kedjorna, så där kommer jag absolut handla fler gånger :)(Kunde bara visa ett par av jeansen eftersom jag har dom andra på mig ;))

Helgens bravader

Helgen som gick var en riktig fixarhelg :) Det började med att jag skulle gräva en ränna i vägen för att kunna dra ut el till friggeboden men efter att försökt ta ett tiotal spadtag och bara stött på sten gav jag upp.

Ist började jag och tjejen att gräva ett trädgårdsland. När vi hade börjat gräva uppstod problemet var vi skulle göra av de uppgrävda kryddorna som stod på den platsen så det var bara att åka iväg till närmsta bygghandel och köpa virke till en kryddbänk.

Så i lördag eftermiddag ställde jag mig och snickrade ihop en kryddbänk, den blev dock inte helt färdig i lördags men botten kom på plats idag. Då jag hade spikat ihop kryddbänken kom vi på att vi behövde jord och lecca kulor. Så vi begav oss iväg och köpa det och på vägen hem lånade vi ett järnspett för att göra ett nytt försök med grävandet i vägen.

MEd hjälp av järnspettet lyckades jag ta mig igenom stenlagret och ner i marken så större delen av  söndagen gick åt till att gräva :) Men nu ligger det iaf ett rör så att vi kan dra el till vår friggebod. hehe

Det var en lång redogörelse här kommer lite bilder :) (hoppas jag inte skrämmer iväg ngn läsare med min nyvakna frisyr ;) )

 
Såhär lurig blir man när gräver i klostersågen ;)

Påsk

Har varit dålig uppdatering i påsk men det har verkligen varit fullt upp :)

Vi har hunnit med att ha påskmiddag hemma hos oss, köpt nya utemöbler, sett vildsvin+ fem kultingar, varit ute och käkat för att fira tjejens mormor, grävt upp och jämnat ut gräsmattan, haft styrelsemöte i samfälligheten, kollat några filmer, använt grillen för första gången i år osv. Som sagt listan kan göras lång har säkert missat ett antal saker :)

Har ni haft en bra påsk? :)


Härlig morgon!

Godmorgon!

Jag och tjejen har börjat en ny rutin denna veckan, nämligen att ut och gå tidigt på morgonen. Trodde inte riktigt att vi skulle komma upp i dag eftersom detta var första dagen sen vi började som båda vara lediga. Men tro det eller ej vi kom upp :) Dock lite senare än vanligt men fortfarande tidigt :)

Nu ska vi sätta igång och städa här hemma eftersom vi får besök ikväll av mina föräldrar, min syster och hennes familj och min morfar. Så tjejen åker på och putsa fönsterna så ska jag försöka få ordning i resten av huset, när jag tänker efter låter ju inte det som någon särskilt bra uppdelning för min del :) hehe

Här kommer lite bilder från vår morgonpromenadComeback?

Nä nu är det väl dags att ta tag i bloggandet lite igen :) Har varit mycket annat under de senaste veckorna så har inte riktigt känt någon motivation till att blogga faktiskt :) Men nu är jag tillbaka :) Så förhoppningsvis blir det lite bättre uppdatering än en gång på två veckor :)

Ser framemot långhelgen, ska bli riktigt skönt :) Ska försöka fixa till lite hemma i trädgården osv, så det ska bli riktigt skoj faktiskt :) Tyvärr blir det inga bilder i detta inlägget eftersom jag inte har tillgång till kamern här men det får komma i nästa inlägg.

Istället kastar jag upp en riktigt skön låt som jag kan höra om och om igen :)