Helgens bravader

Helgen som gick var en riktig fixarhelg :) Det började med att jag skulle gräva en ränna i vägen för att kunna dra ut el till friggeboden men efter att försökt ta ett tiotal spadtag och bara stött på sten gav jag upp.

Ist började jag och tjejen att gräva ett trädgårdsland. När vi hade börjat gräva uppstod problemet var vi skulle göra av de uppgrävda kryddorna som stod på den platsen så det var bara att åka iväg till närmsta bygghandel och köpa virke till en kryddbänk.

Så i lördag eftermiddag ställde jag mig och snickrade ihop en kryddbänk, den blev dock inte helt färdig i lördags men botten kom på plats idag. Då jag hade spikat ihop kryddbänken kom vi på att vi behövde jord och lecca kulor. Så vi begav oss iväg och köpa det och på vägen hem lånade vi ett järnspett för att göra ett nytt försök med grävandet i vägen.

MEd hjälp av järnspettet lyckades jag ta mig igenom stenlagret och ner i marken så större delen av  söndagen gick åt till att gräva :) Men nu ligger det iaf ett rör så att vi kan dra el till vår friggebod. hehe

Det var en lång redogörelse här kommer lite bilder :) (hoppas jag inte skrämmer iväg ngn läsare med min nyvakna frisyr ;) )

 
Såhär lurig blir man när gräver i klostersågen ;)

Petra ♥ » 2010-04-13 | 22:00:00
URL: http://petras.blogg.se/

haha. du ser verkligen ut som en lurifax på sista bilden!! :D Den visar verkligen ditt rätta jag! Hihihi! ;)

anna » 2010-04-14 | 09:01:36
URL: http://addspirit.blogg.se/

ojoj vilken hantverkare! jag måste också fixa massa här, men inget gräva för mig :Psv: eller hur, man orkar inte sätta sig vid datorn det första man gör efter en heldag på jobbet. särskilt inte eftersom man sitter framför datorn på jobbet.

Lajna » 2010-04-14 | 22:24:29
URL: http://lajna.se

Nä, men välkommen tillbaka! :) Å nyvakenrufset gör inget.Kan man hyra in dig att göra fler blomlådor? :)

juliairene » 2010-04-15 | 09:32:40
URL: http://juliairene.blogg.se/

vad duktiga ni är som fixar och håller på :Dallt bra? :)

Lajna » 2010-04-15 | 11:42:05
URL: http://lajna.se

sv: äsch, jag får väl rita en själv. Vore pinsamt om jag inte kunde det när jag ska bli ingenjör ;) Men tack för inspirationen! :)

Ingrid ♥ » 2010-04-16 | 20:23:19
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/

Härlig krydd bänk ... snygg. Ulf säger att det är överkurs.

Snyggt grävt

Kram Ingrid

anna » 2010-04-25 | 10:39:10
URL: http://addspirit.blogg.se/

sv: haha jo vi har väl det. man är ju helt slut på fredagar när jobbveckan väl är över.om man köper en iphone utan nåt abonnemang ligger den på runt 7000, sjukt mkt! jag kör på abonnemang istället :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback